Я сам з Луганська, я втратив все і я проти торгівлі з РФ, - волонтер

Влада в 2014 році не думала про 2 мільйони українців, що втратили житло і роботу, а тепер, коли у суспільства накипіло і суспільство підтримало блокаду і припинення торгівлі з Росією, політикам довелося підлаштуватися і ситуативно приймати рішення.

Українці проти торгівлі з ОРДЛО і РФ. Фото: ЖЖ.

Ми повинні визначитися, де ворог. Сьогодні ООН сказала, що близько 500 тисяч українців можуть втратити роботу через блокаду. Так, це погано, але я вважаю, навіть якщо це станеться, у чому я сумніваюся (так-так більшість підприємств переключиться на РФ з окупованої території), критичного в цьому нічого немає. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці волонтер Семен Кабакаєв, передають Патріоти України.

У 2014 році близько 2-х мільйонів людей втратили житло і роботу через агресію РФ, влада не думала про них, не розробила програми і не допомогла інтегруватися, за них це робили фонди і зарубіжні партнери.

Тепер, коли у суспільства накипіло і суспільство підтримало блокаду і припинення торгівлі з Росією, політикам довелося частково підлаштуватися і ситуативно приймати рішення. Це смішно, це йде врозріз з усіма планами, які були у нашого істеблішменту, але це результат тієї бездіяльності і нерішучості, які ми бачили ці три роки.

Я сам з Луганська, я втратив все і я проти торгівлі з РФ. Ми повинні робити контрзаходи пропорційно збитку, який завдала Росія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...