"Я стыжусь, что я гражданин Украины": Працівник нової поліції виявився сепаратистом (скріншот)

"Герой", який зізнався у ненависті до України, тим не менше не гидував піти на роботу до лав патрульної поліції.

Артем Тарасенко соромиться, Що є громадянином України, але це не заважало йому піти в лави патрульної поліції. Фото: соцмережі

Черговий співробітник нової патрульної поліції України попався на сепаратистських поглядах. Так, кілька днів тому, якийсь собі Артем Тарасенко на сторінках соціальної мережі "Вконтакте" висловив образи на адресу "Дорожнього контролю" (ДК), зазначають Патріоти України з посиланням на сайт Дорожный контроль.

Виявилося, що Тарасенко служить в патрульній поліції міста Харкова. "ДК це лошари! Вони мене так дратують!", - написав поліцейський у своєму повідомленні. Пізніше, з'ясувалося, що Тарасенко ненавидить і саму Україну. Пропонуємо переглянути вислови Тарасенка на адресу ДК:

Однак, після розголосу, Артем видалив свій профіль Вконтакте. Але, його копія збереглася в кеші Google. На сторінці є фотографії, де Тарасенко одягнутий в поліцейську форму. Видалений профіль:

Разом з тим, Вконтакте був виявлений старий аккаунт Артема Ткаченка. Так, згідно повідомлення від 8 жовтня 2014 року, майбутній поліцейський написав таке: "НАРОДИВСЯ У СРСР, РІС В УКРАЇНІ, А ТЕПЕР соромлюся ЩО ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ, АЛЕ НЕ шкодую що НАРОДИВСЯ У СРСР". Дане повідомлення було написано в розпал війни на Донбасі.

СТАРИЙ ПРОФІЛЬ:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20