"Я по*су на могилы воинов АТО": У Краматорську вчитель, що погрожував справити нужду на місці поховання бійців АТО, звільнився з роботи

Сепаратист більше не працює в освітніх установах міста.

Олександр Голдсберг. Фото:ВчасноУ Краматорську звільнили вчителя інформатики, який погрожував справити нужду на могили бійців АТО. Інформацію про звільнення підтвердив директор школи, в якій працював сепаратист. Про це повідомляє Диалог, зазначають Патріоти України.

Однак за даними видання 6264.com.ua вчитель звільнився сам. Олександр Голдсберг відкрито демонстрував антиукраїнські погляди та бажання включити Донбас до складу Росії. Він також обіцяв справити нужду на могили бійців АТО на Донбасі.

В результаті скандалу, який розгорівся в мережі, сепаратист був звільнений з роботи. Крім того, Голдсберг називав українську армію "фашистами" і відкрито радів анексії Криму російськими військовими.

За даними видання, останні записи Голдсберга на його сторінці в соцмережі Facebook недавно були видалені.

Ситуацію прокоментувала начальник управління освіти Краматорської міської ради Марина Мозолева, передає 6264.com.ua. "Вчора я дізналася всю цю історію з Facebook, де побачила всі ці публікації. Сьогодні ми з ним поговорили. Обурення було не тільки у мене, а й у людей, які дзвонили до нас. Це жах. Я повторюся, що людині, яка має такі погляди - не місце в навчальних закладах взагалі. І сьогодні він написав заяву на звільнення. Ця людина вже не працює в освітніх установах Краматорська", - зазначила вона.

Мозолева також додала, що готується лист в поліцію, щоб правоохоронці дослідили ситуацію, а чоловік, що виражав такі погляди, відповів за жорстокі слова. У мережі хочуть видворити шанувальника "русского мира" з України.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...