"Пишу вам из подвала с мешком на голове": Найманець "ДНР" передав послання з "того світу" (відео)

Як відомо, дуже часто любителів та "захисників" "русского мира" вбивають їхні "колеги"...

Найманець "ДНР" Микола Бубякін. Фото: соцмережі.

Одного з організаторів "Антимайдану" і бойовика так званої "ДНР" з Краматорська Миколу Бубякіна посадили "на підвал" власні товариші, проте йому вдалося передати звідти відеопослання. Відповідне відео публікує блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

"Розпачлива історія члена з Краматорська: пишу вам з підвалу з мішком на голові, піддаючись нелюдським тортурам на "гауптвахті", - з іронією пише блогер.

Відео починається словами про те, що Бубякіна вже швидше за все немає в живих, проте подальша розповідь ведеться від його особи. Бойовик розповідає про те, як він організовував банди "ДНР" в Краматорську, воював проти України. Однак надалі його через конфлікт з начальством схопили "спецслужби ДНР", звинуватили у співпраці з СБУ і відправили "на підвал".

"Поняття честь і правда нікому не потрібна в цьому місці", - робить висновок Бубякін. У коментарях співчуттям до бойовика не переймаються.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...