Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Картоплю не треба чистити від лушпиння. Помийте її та відваріть. Підсоліть воду та варіть протягом 5 хвилин. Потім охолодіть її та наріжте.
Викладіть картоплю в пакет. В нього додайте всі зазначені спеції. Можна зовсім трохи капнути олії, щоб вони краще прилипли до картоплі. Обережно все перемішайте в пакеті, а потім викладіть в один шар на деко.
Запікайте картоплю протягом 20-25 хвилин при температурі 220 градусів. Один раз перегорніть її, щоб рівномірно прожарювалася. Смачного!
У нинішньому сезоні українці навряд чи зможуть часто ласувати українськими фруктами, оскільки після весняних заморозків, полиці українських супермаркетів заповнені переважно імпортними кісточковими (вишнями, черешнями, сливами, абрикосами та персиками)...
Ось 7 здорових і ефективних альтернатив каві, які подарують бадьорість без шкоди для серця, тиску та шлунку, передають Патріоти України. Пий з ранку замість еспресо — ефект тримається до 6 годин! Якщо важко відмовитись від кави — почни з 1-2 чашок на д...