Лаври "курмаршала" спати не дають: Пушилін розглядає варіанти "повернення" Маріуполя і Краматорська

Ватажок терористів заявив, що зараз "влада" ОРДО знову обмірковує розширення "ДНР" до кордонів Донецької області.

Денис Пушилін. Фото: соцмережі.

Новообраний ватажок «ДНР» Денис Пушилін має намір "повернути до складу ОРДО" Маріуполь, Слов'янськ і Краматорськ до складу «ДНР». Про це він заявив під час інтерв'ю, передають Патріоти України.

За його словами, він зараз розробляє для цього план. Пушилін зазначив, що зараз «влада» ОРДО обмірковує розширення «ДНР» до кордонів Донецької області. При цьому він заявляє, що на даний момент налаштований мирно і сподівається реалізувати так звану гуманітарну програму по возз'єднанню «народів Донбасу».
У той же час він зазначив, що «є можливості і плани повернути Слов'янськ, Краматорськ, Маріуполь» за силовим сценарієм, однак військовий наступ на позиції України в ОРДО зараз не розглядають, так як «не хочуть завдати шкоди містам».

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...