З архіву ПУ. "Це що - посольство Росії майже в центрі міста?": У Маріуполі відкрили кафе з провокативною назвою (фотофакт)

Як вдалося з'ясувати, персонал закладу раніше конфліктував з україномовним відвідувачем.

У центрі Маріуполя Донецької області працює кафе з назвою "Москва". Відповідне фото опублікував в Facebook правозахисник Олександр Сінілов, передають Патріоти України у червні 2018 року.

"Вчора побачив, коли був в секторі "М". Це що - посольство Росії-Москви майже в центрі Маріуполя, а за столиками сидять його постійні відвідувачі, так би мовити любителі "Масква"? Чи це громадська приймальня Саші Захарченка, ватажка недореспублікі?

А вам не здається, що в цей чисто "Експрес-бар Москва" треба вже запросити українську інспекцію, а також "експертів з "пляшками"?", - написав він, зазначивши, що персонал закладу раніше конфліктував з україномовним відвідувачем.

УВАГА! Дане висловлювання не закликає до безладів та будь-яких протизаконних дій, та до міжнаціональної ворожнечі - (решту читайте між рядків!). Всім гарного настрою та веселих розваг )))" - наголосив він.

Українці обурилися такою ситуацією і запропонували варіанти вирішення проблеми.

"Я б з великим задоволенням попрацював сокирою, пір'я б летіли, але попередньо запросивши всю міську владну гидоту з рідними і близькими. Немає слів для вираження обурення!" - пише зокрема Влад Капустянський в коментарях.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...