Не паліть траву: На Донеччині бійці ДСНС врятували від вогню зайченя (фото)

Маленьке звірятко ледь не загинуло через недбалість невідомих. На жаль, не усім нашим меншим братам так щастить, як йому.

Цьому малюку просто пощастило. Фото: прес-служба ДСНС.

Рятувальники Донеччини з палаючої трави витягли маленького зайченя. Про це повідомляє 9-й пожежно-рятувальний загін ДСНС в Донецькій області, передають Патріоти України.

Маленьке звірятко ледь не загинуло через недбалість невідомих. «Вчора, 2 квітня, під час гасіння палаючої сухої трави на відкритій території біля с. Вдале, пожежники врятували від вогню маленьке зайченя. Невідомі підпалили сухостій і разом з ним - будиночок бідної тварини», - йдеться в повідомленні.
Населення регіону закликають бути обережними і не палити багаття в екосистемах, щоб зберегти природу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...