Придивляються до Маріуполя? Росія стягнула бойові літаки до кордону України (відео)

Літаки були помічені приблизно в 5 км від кордону.

На горизонті можна побачити російські судна, а у небі - літаки. Фото: скріншот з відео.

Російські бойові літаки четвертий день поспіль здійснюють польоти поблизу кордону з Україною, передають Патріоти України.

Зазначається, що літаки були помічені приблизно в 5 км від кордону, недалеко від Маріуполя. "Вони кружляють по колу, йдуть уздовж кордону України, роблять розворот у морі і знову йдуть по колу", — розповів заступник командувача ООС Дмитро Карпенко.

За словами генерала, польоти проводили російські Іл-20 і А-50. Вони перебувають під наглядом українських військовослужбовців.

Джерело: ТСН.ua

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...