"Я выворачиваю себя наизнанку": Ківа похвалився довідкою від психіатра (фото)

Начальник департаменту протидії наркозлочинності заявив, що проти нього ведеться інформаційна війна.

Ілля Ківа. Фото: rian.com.ua.

Начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Ківа опублікував фотокопії документів, які підтверджують відсутність у нього будь-яких психічних захворювань і незнятих судимостей. Документи він виклав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я выворачиваю себя наизнанку… 4 месяца я проходил различные комиссии в различных медучреждениях, чтобы поставить точки над "і". Я делаю это для вас, чтобы закрыть эту тему и прекратить возможность манипулировать вашим мнением. Поверьте, они делают это ради денег и грязных заказов. Подобные им – это пособники зла!", – написав Ківа.

Серед оприлюднених Ківою документів - довідка про відсутність незнятої або непогашеної судимості, консультаційний висновок про відсутність психічних розладів, довідка про невизнання інвалідом, висновок за результатами психологічного обстеження, довідка про придатність до військової служби, а також лист в. о. головного лікаря Полтавського обласного психоневрологічного диспансеру на ім'я Ківи про те, що останній не знаходиться на обліку в даному медзакладі.

Крім того, він опублікував лист директора Інституту неврології, психіатрії та наркології НАМН України Петра Волошина на ім'я міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в якому керівник інституту називає "грубою фальшивкою" опублікований ЗМІ консультаційний висновок про наявність у Ківи 2-ї групи інвалідності та психічного захворювання.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...