"Я визнаю Булгакова геніальним письменником. Але це російський і антиукраїнський автор", - Мухарський

Відомий шоумен впевнений, що Висоцький, Цой та Булгаков можуть подобатися тільки росіянам по духу.
Антін Мухарський. Фото: соцмережі.

Український письменник і актор Антін Мухарський заявив, що українці, які вважають радянських музикантів Володимира Висоцького і Віктора Цоя кумирами, є росіянами. Відповідну думку він висловив в блозі для "Обозревателя", передають Патріоти України.

"Цой і Висоцький - це російська культура. А оскільки ми більше 70 років перебували в ареалі існування цієї культури, то для багатьох і Цой, і Висоцький близькі. Якщо для них це герої їх життя, кумири і мистецькі світочі, то значить ці люди або росіяни, або постсовок", - зазначив Мухарський.

Також він звернув увагу і на ситуацію з письменником Михайлом Булгаковим. "Я дійсно визнаю Булгакова геніальним письменником. Але це російський і антиукраїнський письменник. Пушкін, Лермонтов - то таке. Люди, які читають, визнають їх як своїх кумирів - це росіяни. Дуже просто все. Скажи мені, хто твій герой, і я скажу, хто ти за національністю", - резюмував Мухарський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...