"Я знаю неприродність цього організму - Росії, тому вірю в розпад. Просто він буде поступовим", - нардеп Шухевич

Зліплене докупи тримається до пори до часу. Прийде момент, коли численні народи РФ не захочуть бути росіянами.

Юрій Шухевич. Фото: ЖЖ.

Син головнокомандувача УПА Романа Шухевича, народний депутат фракції "Радикальної партії" Юрій Шухевич вважає, що ще потрібно розібратися "хто кому більше потрібен - ми полякам чи вони нам" у питанні Волинської трагедії. Про це він заявив в інтерв'ю Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

"Росіяни не є нацією. То конгломерат рас та народів, скований одним "обручем" - імперією. Подивіться, що було у 1917-1918 роках - як все почало валитися, незалежність оголосили навіть козачі області, як то Кубань. Те саме сталося, коли розвалився Союз. Було потрібно лише три дні путчу, щоб "обруч" розірвався.

От чому я сказав, що це не нація? Коли розвалився Радянський Союз, один мій знайомий, який живе у Волгограді, спитав: "У нас багато хто з місцевих почали записуватися татарами. Чому так?". Я відповів: "Так а що ж ти хочеш?! То ж астраханські татари". Іван Грозний завоював Астрахань. Згодом тим людям у паспортах написали: росіяни. Але десь глибоко на підсвідомості вони усвідомлюють, ким є. Так от конгломерат без влади не може жити. Яка різниця між українцями та московітами? Для них влада - щось таке, дане Богом. Це як сьогоднішня погода: ви можете нарікати, що йде дощ, але ж ви не можете його скасувати. Так і у них: "Да, несправедливо. Но власть сказала. Что ж поделаешь?!" Українці не такі. Два Майдани тому підтвердження. Особливо другий. Нам не подобається - ми виступаємо проти й скидаємо це ярмо. Бо маємо відчуття справедливості", - вважає нардеп.

"Не забувайте, що там же ще є Північний Кавказ, Башкирія. Зліплене докупи тримається до пори до часу. Прийде момент, коли вони не захочуть бути росіянами. Згадають, що вони татари, башкири чи ще хтось. Тоді станеться. Я знаю неприродність цього організму (Росії. - ред), тому вірю в розпад. Просто він буде поступовим - не в один день", - резюмував Шухевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...