Як Crash Test перетворився на Ambulance-travel (відео)

Водій вантажівки зовсім не очікував прогулянки швидкою допомогою.

Фото: infokava.com

У Німеччині провели випробування спеціального захисного бар'єру, покликаного зупинити транспортний засіб, що рухається. Розробили його для захисту масових заходів від можливих терактів, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як відомо, в Європі останнім часом почастішали терористичні атаки ісламських радикалів з використанням вантажівок. Жертвами таких наїздів на людей в натовпі вже стали десятки людей у різних країнах. Саме від такої небезпеки повинні врятувати нові бар'єри.

Винахід вирішили випробувати на публіці, провівши краш-тест вантажівки. Однак замість манекена за кермо сів справжній водій-доброволець. Випробування проводили на великій швидкості і удар виявився такої сили, що вантажний автомобіль буквально встав дибки.


Водій отримав серйозні каліцтва і його довелося терміново госпіталізувати.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...