Коли російського газу замало... Соціал-демократи Баварії вже не знають, за що схопитись, аби остаточно не вилетіти на смітник історії, - український програміст

Маркус Ріндершпрахер чомусь вирішив, нібито баварським школярам потрібно більше цікавитися російською мовою. Чого б це?
Маркус Ріндершпрахер. Фото: соцмережі.

"Коли російського газу замало... В тихій баварській провінції речник фракції соціал-демократів з європейських питань Маркус Ріндершпрахер (Markus Rinderspacher) виступив з дивною ініціативою", - пише Антон Павлушко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Враховуючи політичне, економічне та культурне значення Росії в Європі та у світі, було б бажано, щоб інтерес до вивчення російської мови знову збільшувався..."

Цю фразу можна було б почути від політика зі Східної Німеччини, від якогось російського німця. Але до чого тут Баварія? І що це за таке особливе "значення" у Росії? І що за інтерес? Кому було б бажано? І чому це раптом "знову"?

Отже, пана звуть Ріндершпрахер, Rinderspracher: Rind – яловичина, Sprache – мова. Хм... Його партія – SPD. Це там де Шрьодер.

Не зрозуміло, звідки такий інтерес у німецького чиновника до Росії. Скажімо, учні в баварських школах активно кажуть російській мові "Njet".

В минулому навчальному році з 317 тисяч учнів в гімназіях всього 503 обрали російську як іноземну (0,15%). В звичайних школах мова взагалі йшла про 16 учнів – 0,008%. Соціал-демократи в Баварії вже не знають за що схопитись і з якими виборцями загравати, аби остаточно не вилетіти на смітник історії. Але вилетять. Versprochen".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...