Як китайські ЗМІ тонко затролили Путіна, - Злий одесит

Кремлю не залишається нічого іншого, як мовчки ковтати цю гірку пілюлю від сусіда і партнера.

В.Путін. Фото: ЖЖ.

Може для когось стане відкриттям, але Китай протягом останніх трьох років розгорнув повномасштабну інформаційну війну проти РФ. Причому Росії до майстерності Пекіна тролити свого сусіда і партнера, при цьому не створюючи критичної маси негативу у жертви, ще треба повчитися! А вся справа в мистецтві троллінгу, багато в чому заснованому на місцевому менталітеті, світогляді і незламному наративі. Про це в своєму блозі пише Zloy_odessit, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"К примеру, не так давно я писал о том, как издание "Yu Huo" восхищалось мощью российского флота, а особенно потенциалом ракетного крейсера "Варяг". Но начав за здравие, закончили за упокой, придя к выводу, что Россия не способна себя обеспечивать современными военными кораблями согласно потребностям, а потому, не проще ли ей их закупать у КНР?

Теперь новая порция троллинга, теперь уже от "Cankao xiaoxi", на страницах которого живо описывалась поездка Путина в Гамбург. А если быть точным, то не столько его непосредственное участие на саммите G-20 и легендарное рукопожатие, сколько знаменитый крюк в обход Польши и стран Балтии. И в свойственной китайцам вежливой манере на протяжении всей статьи читателю навязывается один и тот же нарратив: Путин – трус.

К слову сказать, "Cankao xiaoxi" это не какая-то там бульварная газетёнка, а ежедневная газета, издаваемая многомиллионным тиражом, находящееся в составе правительственного информационного агентства "Синьхуа". То есть все материалы, которые публикуются в газете, подвержены строжайшей цензуре. И вот как такое могли пропустить "братья", ума не приложу!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...