Як навести лад в Україні: "Волонтери мусять створити партію, йти в парламент і перемагати. В іншому випадку майбутнє безнадійно", - аналітик зі США

Після Путіна другим найстрашнішим ворогом України є її власна так звана політична еліта, вважає Юрій Швець.

Українські бійці та волонтери. Ілюстрація:www.vilni.org.uaНі Помаранчева революція 2004 року, ні Євромайдан 2013-2014 років не привели до зміни правлячого класу в Україні, де 25 років поспіль править клептократія, а саме виживання країни знаходиться під великим питанням. Про це в інтерв'ю виданню Гордон заявив колишній радянський розвідник, а тепер американський фінансовий аналітик Юрій Швець, передають Патріоти України.

"Після Путіна другим найстрашнішим ворогом України є її власна так звана політична еліта. 25 років Україною править клептократія, яка, як ракова пухлина, глибоко вросла в державний організм. Навіть якщо в українській політиці з'являються молоді люди зі здоровою психікою і морально-етичними засадами, метастази корупції часто вражають і їх", - розповів Швець.

На думку аналітика, єдиною силою, здатною еволюційним шляхом перетворити Україну і повністю змінити її політичну еліту, є волонтерський рух.

"Вихід тільки один: повна зміна правлячої еліти. Саме виживання країни знаходиться під великим питанням. Черговий Майдан доб'є Україну. Значить, треба вибирати політичний шлях повної заміни політичної еліти.

Я дивлюся на Україну через океан, з США, і бачу у вас тільки одну силу, яка потенційно може змінити країну еволюційним шляхом. Я говорю про волонтерів, які повинні об'єднатися, створити партію, йти в парламент, перемагати і створювати новий уряд з нових людей. В іншому випадку майбутнє України безнадійно", - упевнений Швець.

Американський аналітик наполягає, що волонтери повинні приступити до щоденної роботи зі створення всеукраїнської партії, здатної стати реальним конкурентом існуючим політичним силам на парламентських виборах.

"Зараз головна зброя українського патріота - організаційна робота, щоденна, копітка, довгострокова. Волонтери створили організаційну мережу, яка врятувала Україну від російської агресії. Тепер вони повинні перетворити цю мережу в партію, яка врятує країну від української клептократії.

Це може виявитися більш складним завданням, ніж свого часу утримання донецького аеропорту. Але іншого виходу немає. Альтернатива - це документальний фільм років через 50 під назвою "Україна, яку ми профукали", - заявив Швець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...