Як не стати "педофілом": У Херсоні аферисти вигадали нову схему

Місцевий житель розповів, як мало не став жертвою злочинців.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У Херсоні з'явився новий вид шахрайства, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Херсон типовий".

Аферисти використовують дівчаток, щоб потім звинувачувати людей в педофілії. Історію про те, як працює схема шахраїв, розповів місцевий житель. На парковці біля магазину до його машини підбігла дівчинка. На вигляд їй було 12-14 років. Вона попросила відвезти її додому. При цьому на руках у дитини були синці.

"Але тут я бачу, що поруч стоїть дивна, наглухо тонована машина. І зауважив, що дівчинка на неї якось періодично дивно поглядає. Тому я сказав, що нікуди її везти не буду, а викличу таксі. Раптом вона різко розвернулася і втекла. Як раз до тієї машини, що стояла поруч. Тут я все і зрозумів. Сенс "розводу" в тому, щоб ви посадили до себе в машину чужу, незнайому дівчинку. А потім з цієї машини з'являється її "батько" і звинувачує вас у педофілії! Спробуйте потім "відмитися". Навіть уявити страшно, що могло б бути, якби я вчасно не помітив цю машину!" - розповів водій.

Чоловік спробував перекрити автомобілю виїзд з парковки. З машини відразу вибіг "амбал" і почав матюкатися. Тоді водій від'їхав і авто зникло.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розпіарений російський літак виявився небоєздатним і небезпечним для пілотів, - журналіст

субота, 11 травень 2024, 18:44

"Оце – чергова розпіарена московською пропагандою "вундервафля" - винищувач "5 покоління" Су-57. Ним намагаються лякати "агресивний блок НАТО" і взагалі все людство: ми такі круті, як вискочимо, як вистрибнемо...", - пише журналіст Павло Бондаренко на ...

Ті, що обіцяли "допомогти Ровенькам на Луганщині": У російському місті обвалився п'ятиповерховий будинок (фото)

субота, 11 травень 2024, 18:14

Подібні речі трапляються у Печорі регулярно. У Печорі (Республіка Комі РФ) упала частина гуртожитку: частково обвалився п'ятиповерховий будинок. Про це з посиланням на ГУ МНС у регіоні повідомляють росйські ЗМІ і пабліки, передають Патріоти України. По...