"Як тільки мирні домовленості почнуть виконуватися - чекай біди", - волонтер зробив тривожний прогноз

Зустріч президента України Петра Порошенка з представником НАТО відразу після переговорів "нормандської четвірки" говорить про те, що там ні про що не домовилися.

Мирослав Гай. Фото: uapress.info.

Український волонтер і блогер Мирослав Гай, який воював в зоні проведення АТО, висловив припущення, що нинішня ситуація в Росії та світі являє собою ідеальні умови для Кремля в найближчі два місяці активізувати військові дії на Донбасі. Про це Гай написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Найближчі два місяці є ідеальними для військової активності росіян. Мирні домовленості висунуті. Демобілізація. У них прийняті всі потрібні військові закони. Побудовані бази. Проведені навчання і людей не розпустили. У США вибори. Як тільки мирні домовленості почнуть виконуватися - чекай біди", - зазначив ветеран АТО.

При цьому він додав, що зустріч президента України Петра Порошенка з представником НАТО відразу після переговорів "нормандської четвірки" говорить про те, що там ні про що не домовилися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог продовжує активізацію наступальних дій в прикордонні Харківщини. Оборонці зіткнулись з численними труднощами, не зважаючи, що був час розгорнути оборону як слід - Deep State

неділя, 12 травень 2024, 8:05

Росіяни заводять поступово на українську територію все більше сил. . Ворог активізувався на кордоні Харківщини. Про це повідомляє аналітичний канал Deep State. . "Ситуація продовжує ускладнюватися. Ворог заводить поступово на українську територію все...

Народні прикмети на 12 травня. Як українські дівчата з прадавніх часів ворожили на горобині про особисте щастя

неділя, 12 травень 2024, 7:05

Православна церква України 12 травня за новим стилем вшановує пам'ять єпископа Епіфанія Кіпрського і патріарха Германа Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують пам'ять дев'яти мучеників Кизичних. В народі свято 12 травня пов'...