З архіву ПУ. Як Кремль готує росіян до повернення Криму Україні (відео)

На думку екс-віце-прем'єра АР Крим, зараз уряд РФ тестує реакцію своїх громадян на той випадок, якщо півострів доведеться віддати.

Крим скоро можуть повернути? Ілюстрація: соцмережі.

Кремль готує росіян до можливості повернення анексованого Криму Україні. На це вказує зміна риторики в російських ЗМІ. Про це розповів екс-віце-прем'єр АР Крим Андрій Сенченко, передають Патріоти України.

"Коли ми запропонували системний погляд на відповідальність для деяких кримчан за злочини проти держави Україна, то одразу відгукнулися російські центральні канали. І ось у них є канал "Росія-1", на якому є рейтингове шоу "60 хвилин". Так вони 27 хвилин із 60 присвятили нашому закону. І що важливо – у них у студії підготовлені агітатори тричі за цей ефір видали таку фразу: "так що ж тепер, якщо нам доведеться повертати Крим, то кожен кримчанин повинен буде встати на коліна і просити прощення?" – навів приклад Сенченко.

Він наголосив, що хоча це і було брехнею, адже РосЗМІ перебрехали положення запропонованого законопроекту, але тим не менш, вони акцентували увагу на тому факті, що "Крим доведеться повертати".

Джерело: Обозреватель

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...