"Як тільки посилки з Москви закінчаться, Донбас можна буде брати голими руками", - Невзоров про повернення окупованих територій (відео)

Російський журналіст переконаний, що Україні слід на якийсь час просто забути про Донбас, тоді інтерес до нього втратить і РФ.

О.Невзоров. Фото: Інстаграм.

Російський публіцист Олександр Невзоров вважає, що Україна зможе повернути тимчасово окуповані російсько-терористичними військами території Донбасу після того, як на якийсь час забуде про них. Відео з відповідним коментарем опубліковані в його профілі в Instagram, передають Патріоти України.

"Як повернути Донбас Україні? Та зовсім елементарно. Для цього про нього Україні слід на якийсь час просто наглухо забути. Забути про нього як про прокажену чумну територію, припинити атаки, припинити будь-який інтерес преси і щойно інтерес України до Донбасу зникне, негайно зникне інтерес і у Росії теж", - сказав публіцист.

Невзоров вважає, що після цього окуповані території сходу України стануть нікому не потрібними і так все завалиться.

"Справа в тому, що всі соціальні механізми там давно мертві, влада тримається тільки на тому, що вона одержувач і розподільник посилочок із Москви. Щойно посилочки закінчаться, тоді впадемо всі і Донбас можна буде брати голими руками", - наголосив він.

Искусство возвращать. Донбасс. @lydianevzorova #патриотизм #родина #донбасс #донбас #искусствовозвращать #невзоров #украина #крым #окупация #война #донецк #луганск #россия #российскиевойска #днр #лнр #лугандон #невзоровскиесреды #украина #украинасегодня #украинский #невзоровтв #особоемнение #бандиты #уголовники #террористы #терроризм #донецкаянароднаяреспублика #славаукраине #героямслава
Допис, поширений Александр Невзоров (@nevzorovofficial)
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...