Як у кіно: Американка на авто впала з сьомого поверху (відео)

Автомобіль впав з багаторівневої стоянки, ледь не розчавивши машину, що стояла внизу.

Інцидент стався в американському місті Остін, штат Техас (США). На кадрах із камери спостереження видно, як автомобіль перпендикулярно падає на асфальт, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У цей час машина, що стоїть внизу, ледь встигає від’їхати вперед, тим самим практично уникаючи удару. Як стверджує Daily Mail, жінка, що знаходилася за кермом, вижила й потрапила до лікарні. Ймовірною причиною нещасного випадку могло стало те, що водій під час паркування випадково переплутала педалі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...