Як українцям боротися із хамством росіян на кремлівських ток-шоу, - блогер

Можна корпоративно скласти список дебілів і хамів, з якими представники здорового глузду України і Росії не бажають брати участь у дискусії, вважає Сергій Запорожський

Програма НТВ "Місце зустрічі". Фото: Pinterest

На російських телешоу сторона, що опонує Україні, на 70-80% представлена "хамами і дебілами". І з цими персонажами треба вміти розмовляти їм зрозумілою мовою. Таку думку висловив український блогер Сергій Запорожський на своїй Facebook-сторінці. Свій пост блогер написав після того, як стало відомо, що представники омбудсмена України в Росії Володимира Шрейдлера вигнали зі зйомок ток-шоу "Місце зустрічі" на російському телебаченні (НТВ). Про це повідомляють Патріоти України.

"Іпотечник Норкін продовжує борзіти. Сьогодні він назвав придурками представника омбудсмена України Володимира Шрейдлера і російського режисера Євгена Понасенкова. Шрейдлер у відповідь сказав, що придурок як раз Норкін і відбув зі студії. Понасенкова "голубком" називали одіозний депутат Держдуми Мілонов та "політолог" Міхєєв. Олена Бондаренко дала зрозуміти Вадиму Карасьову, що він "худоба". Це все до чого... На російських телешоу сторона, що опонує Україні, на 70-80% представлена хамами і дебілами. І з цими персонажами треба вміти розмовляти їм зрозумілою мовою. Інтелігентність вони сприймають як слабкість", - написав він.

Запорожський зазначив, що, на жаль, "більшість представників "здорового глузду" не мають виробництвом потрібних мовних зворотів". "Саме тому, часто кажуть, що українська сторона - це хлопчики для биття. І велика частка істини в цьому є", - сказав блогер.

За його словами, протистояти хамам на російських ток-шоу українцям можна "тільки корпоративно". "На програми, де провідні хамлять, можна просто не ходити. І вже через пару тижнів хамуваті провідні будуть без роботи. Можна корпоративно скласти список дебілів і хамів, з якими представники здорового глузду України і Росії не бажають брати участь у дискусії. Потрібна колективна домовленість. В іншому випадку, кожен рано чи пізно отримає порцію хамства від норкіних і шейніних. А дегенерати продовжать ображати і кидатися з кулаками. Їх треба дресирувати. І це реально. Було б колективне бажання", - резюмував Запорожський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...