Нова реформована аваківська поліція: Мережу обурило відео, де патрульний обізвав чоловіка "тупой мочой" и "тряпкой"

Патрульна поліція Харкова запевнила, що подія сталася в іншому регіоні, але в якому - не уточнили.

Поліцію недореформували? Ілюстрація: соцмережі.

Користувачі соціальних мереж обурені відео, на якому нібито в Харкові співробітник патрульної поліції поводиться агресивно по відношенню до чоловіка. Про це Патріоти України дізналися з повідомлення в групі "Харків тисячу шістсот п'ятьдесят чотири" на Facebook.

На записі патрульний каже чоловікові: "веди себе, як мужик", "ти хто, ганчірка або сеча тупа?", "Вимкни бика". "Зараз я твою руку зламаю праву. Ти навіть оком не встигнеш кліпнути", - обіцяє співробітник патрульної поліції.

Також правоохоронець погрожує забрати у чоловіка телефон, яким він знімав: "Те, що ти назнімав там на відео, будеш вдома дивитися перед дзеркалом. Ти що, думаєш, що ти - перший або останній відео знімаєш? Зараз заберу у тебе телефон і видалю всі, що знімав. І будеш ще плакати в райвідділі, щоб тебе відпустили".

"Поліцейський гопник", - обурюється харків'янка Юлія Плохая. "Цікаво, а без жетона він такий же хоробрий?", - задається питанням Віктор Медведчіков.

За роз'ясненнями журналісти звернувся до прес-служби патрульної поліції в Харківській області. Але там відповіли, що ця ситуація сталася не в Харкові. Однак сказати, в якому місті знято відео, не змогли.

Але в тому, що на записі - не харківський патрульний, в прес-службі впевнені і стверджують, що дізналися про це в результаті перевірки. "Також шеврони працівників не належать Управлінню патрульної поліції в Харківській області", - повідомила прес-секретар Карина Курбанова. Адміністратор групи "Харків 1654" також підтвердив, що події, зняті на відео, відбулися не в Харкові.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...