"В вашем портвейне крови не обнаружено": У мережі неприємно вражені водієм-рекордсменом дози проміле

Коли правоохоронці побачили автомобіль Renault, що дивно рухався, вони вирішили, що водієві стало зле. Але, виявилося, що водію за кермом, навпаки, було занадто добре.

Водій був вражаюче нетверезим. Фото: pixabay.com.

Патрульна поліція київської області затримала водія, котрий викручував дивні зигзагоподібні маневри під час руху. При перевірці вміст алкоголю в його крові склав рекордні п'ять проміле. Про це повідомив один зі співробітників нацполіції у Facebook, передають Патріоти України.

Коли правоохоронці побачили автомобіль Renault, що дивно рухався, вони вирішили, що водієві стало зле. Але, виявилося, що водію за кермом, навпаки, було занадто добре. Він ледве говорив і рухався, і мало що розумів.

"Ознаки сильного алкогольного сп'яніння і просто вражаючий результат тесту - 5,0 проміле алкоголю", - написано в повідомленні. Водій побив нині існуючий рекорд дози алкоголю - до цього було 4,94 проміле. Курйозним є те, що чоловік взагалі заперечував факт вживання ним алкоголю.

Зауважимо, що допустима норма алкоголю за законом - до 0,2 проміле.
Вже понад 3,0 проміле вважається критичним станом і алкогольним отруєнням. А от 5,0 - відносно смертельна доза.

На горе-керманича відкрили адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 "Керування в стані сп’яніння" КУпАП, а також відсторонили від керування автомобілем. Користувачі мережі в шоці від подібного - вони висміяли "героя" в безлічі коментарів, залишених під публікацією.

"Це як в анекдоті, "у вашому спирті крові не виявлено"? Жесть..." - написав Victor Perlov. "Це, як на Миколая почав, так і не зупинявся", - зауважив Володимир Шуб.

"Жахливо. Кінь би вже здох..." - констатував Юрій Данчишин.

"Бачив і 6.5 проміле. При чому пацієнт ще розмовляв", - поділився досвідом Ievgenii Teroshkin.

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...