Як утриматись "при справах" в Україні: Міністр Януковича найняв колишнього боса ЦРУ - політолог

Кирило Сазонов зробив висновок, що екс-міністр екології Злочевський твердо впевнений у тому, що в найближчому майбутньому у в'язницю його не посадять.

Микола Злочевський. Фото:espreso.tv

"Злочевский нанял на работу одного из бывших руководителей ЦРУ, специалиста по борьбе с терроризмом Кофера Блэка." Про це написав у своєму Facebook полытолог, журналіст Кирило Сазонов, передають Патріоти України, продовжуючи:

То есть, если я правильно понял, Злочевский твердо уверен, что в ближайшем будущем в украинскую тюрьму его не посадят. Более того, он также уверен, что его компании будут продолжать зарабатывать на украинских недрах.

Доступ к которым они получили во времена, когда Злочевский был министром, а Янукович президентом. Прекрасно, бл..дь, просто прекрасно...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...