Як в Карпатах бурі ведмеді весело зустрічають весну (фото)

У "Синевірі" тварини "боролися" в грайливому настрої та розважалися іншими способами.

Бурі ведмеді в "Синевірі". Фото: Фейсбук

У реабілітаційному центрі для бурих ведмедів, розташованому на території національного природного парку "Синевір" помітили бурих ведмедів, повідомляють Патріоти України.

Фото грайливих тварин розмістив в соцмережі Фейсбук А.Тичина. "Бурі ведмеді у "Синевирі", які нещодавно перебувають у заповіднику, а тому ще не впадають у сплячку, вже відчули прихід весни", - зазначив журналіст.

"Синевир" — національний природний парк в Українських Карпатах, у межах Міжгірського району та частини Хустського району Закарпатської області. З 13 липня 2017 року національний парк "Синевир" входить у світову спадщину Юнеско як один з масивів букових пралісів Карпат та інших регіонів Європи.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...