"Як вата "кидає" вату. Інтелектуальна бесіда з православно-ватним продавцем з Донецька", - блогер

Сепаратист з Донецька втратив 300 тисяч рублів через "партнерів" у Москві.

Храм та зруйнований ринок. Фото: соцмережі

Блогер Адольф Донецький розповів про проблеми "ватних" продавців та покупців у окупованому місті, і про те, як вони "кидають на гроші" один одного. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Разговаривал сегодня с ватным и ужас каким православным продавцом электроинструмента в Донецке. Много чего узнал интересного о бызнесе с носорогами.

Заказал он из страны деревянных туалетов 20 перфораторов, в Донецк приехало 14. Один перф стоит 8 тыс фублев. Предоплата 100%. Продавец позвонил в контору в маааацкву и предъявил претензии,мол шзнхй. Ему ответили, мол, спакуха. То у нас на складе протупили,все будет чики-пуки,мы тебе вернем недостающий товар, а на следущий заказ ааафигительную скидочку оформим.

Чудила посчитал ,покумекал и решил заказать еще товара. Только на большую сумму. Перевел бабло через приватбанк и стал ждать. Машина с товаром приехала из рф вовремя. Аднака… Вниииииизапна… Праизашла х***я.

Чудиле пришли товары из рф. Но товаров не хватало тупо на половину проплаченой суммы . Товар,который не привезли в прошлый раз тоже не приехал. В итоге чудилу кинули плюс-минус на 300 штук фублями. Чудила позвонил тем, кому заказывал товар, начал выяснять отношения и крыть х**ми поставщика. На что ему ответили: «можете на нас в суд подать».

Итого: товара нет, денег тоже нет. Но настроение у меня хорошее: люблю когда вата кидает вату. Наверное я таки фошизд", - пише блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд Покровського та Торецького операційних напрямків - Костянтин Машовець

неділя, 1 вересень 2024, 8:04

1. Покровський напрямок... Очевидно, передові підрозділи 90-ї танкової дивізії (тд) противника, підтриманні окремими підрозділами 27-ї мотострілецької дивізії (мсд) 2-ї загальновійськової армії (ЗВА), а також його 114-ї окремою мотострілецькою бригадою...

Народні прикмети на 1 вересня. Церковний новий рік. Що українки традиційно не робили на Новоліття, щоб не занепастити своє щастя на рік

неділя, 1 вересень 2024, 7:05

1 вересня за новим церковним календарем (14 вересня за старим) - день пам'яті святого Симеона Стовпника, архімандрита Антіохійського, Собор Вінницьких святих і початок індикту, церковне Новоліття, Новий рік. . За старим календарним стилем - день пам'я...