"Як вийшло, що у той час, як в Станиці не можна знайти і кількох не обстріляних будинків, дачі екс-регіоналів ціленькі і навіть не пошкрябані?" - політолог

Поряд вщент зруйнована АЗС, а ці особнячки стоять як нова копійка.

Станиця Луганська. Фото: espreso.tv.

Український політолог Віталій Кулик відвідав прифронтову Станицю Луганську та поділився враженнями на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Ось, що пише Кулик: "Відвідали Станицю Луганську. Побували на відмітці "нуль", майже біля сепаратистського блокпосту. Побачили як працює КПВВ. 7 тис. чол щоденно переходять через контрольний пункт. І це все на фоні постійних обстрілів, інформаційної блокади та дефіциту коштів.
Проте люди продовжують жити і працювати на лінії вогню. Щоденно піднімати український прапор та змагатися з бюрократичним саботажем в Центрі.

Люди звикли. А я ні. Я не можу звикнути до руїн, до того що на тому боці С. Донця біля гори князя Ігоря, російські бойовики закріплюються і ведуть обстріли мирних мешканців. А ще я не розумію, як так сталося, що у той час як в Станиці не можна знайти і кількох не обстріляних будинків, дачі екс-регіоналів Єфремових, Голенко та інших ціленькі і не пошкрябані? Поряд вщент зруйнована АЗС, а ці особнячки стоять як нова копійка. Заговорені мабуть...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...