Як викорінити кремлівську ідеологічну диверсію: За заперечення Голодомору має бути введена кримінальна відповідальність, в Раду внесено законопроект

Така відповідальність вже існує в Ізраїлі за заперечення Голокосту, наголосив Ігор Мосійчук.

Ігор Мосійчук. Фото:Новинарня

В Раду внесли законопроекти, які передбачають кримінальну відповідальність за заперечення Голодомору. Про це написав депутат від Радикальної партії Ляшка Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"За заперечення голодомору має бути введена відповідна кримінальна відповідальність, така як в Ізраїлі за заперечення Голокосту", – написав політик.

Депутат також повідомив, що відповідні законопроекти вже знаходяться на розгляді парламенту і "фракція Радикальної партії Олега Ляшка наполягає на негайному їх розгляді".

"В той же час має бути і політична відповідальність для політиків за самоусунення від вшанування жертв Голодомору", – наголосив Мосійчук, зазначивши, що таким чином можна ідентифікувати проросійських політиків, які ніколи не беруть участь у подібних акціях пам`яті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україну ще чекає останній важкий удар: Індійська провидиця спрогнозувала, коли закінчиться війна (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:55

Індійська провидиця Амала Каур побачила переломний момент у війні в Україні та розповіла, коли закінчаться бойові дії. Її прогноз щодо війни оприлюднили в Youtube, передають Патріоти України. Амала Каур побачила переломний момент у війні після того, як...

"Міфічні терористи у дитячих лікарнях": Портников пояснив, чому голова білоруського КДБ погрожує Україні

неділя, 28 квітень 2024, 15:42

Кремль використовує своїх білоруських маріонеток в якості інструмента для боротьби з Україною. Таку думку висловив політичний аналітик, публіцист Віталій Портников на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. За його словами, голова Комітету держ...