"Якби не українська мова Джамали в журі, я б думав, що веду відбір десь у Таганрозі" - Сергій Притула про нацвідбори на "Євробачення"

За словами ведучого, Андрій Данилко, якого часто критикували упродовж нацвідбору, – великий молодець.

Сергій Притула. Фото:teren.in.ua

Члени журі національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення" гідні поваги, а кандидат від України – справедливий вибір. Про це шоумен Сергій Притула написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, Андрій Данилко, якого часто критикували упродовж нацвідбору, – великий молодець. Але під час критики Міли Нітіч він погарячкував.

"Улюблена тема для "с*ачу"! Той не такий, та "вся в бєлом", той у слові "украинском" робить наголос на "укрАинском". Ну, от конкретно за цей наголос дрючте Данилка в хвіст і в гриву! Може, допоможе з наголосами! Але по питаннях профпридатності… Ну, чоловік максимально на своєму місці! Так, він говорить те, що не подобається глядачам чи конкурсантам.

За діалог із Мілою Нітіч я взагалі на нього образився. Можна було сказати все те ж саме, але трошки іншими словами. Зрештою, вона дівчинка. Але загалом Андрій дуже великий молодець. Насамперед, як ветеран Євровізії!" – написав Притула.

На його думку, Джамалі "пощастило найбільше".

"Джамалі пощастило найбільше. По-перше, вона переможниця минулорічного Євробачення. А переможців, як відомо, не судять. По-друге, вона єдина серед членів журі, спілкувалась українською. Дівчинка з Криму. Для якої рідна – татарська, мова щоденного спілкування – російська.

Коментувала все – українською. За що їй велика шана і низький уклін, бо, іноді, якби не її українська, я б думав, що веду відбір десь у Таганрозі. Цим Джа ще раз "підірвала мережу", в сенсі прихильності глядацької та інтернет-аудиторії, яка чітко компілює поняття "українське" (національний відбір) і українську мову. Джа у журі була справжньою. Навіть тоді, коли не хотіла", – висловився Притула.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...