"Якого такого дива, після всієї гидоти, яку сказав Дорн, буде відбуватися його концерт у Києві?", - активіст

Про місце концерту тим, хто купить квитки, обіцяють повідомити за годину до заходу.

Дорн обіцяє дати концерт у Києві. Фото: соцмережі.

"Дивує цинічність організаторів концерту сєпара Івана Дорна в Києві. На минулому тижні розпочалася масова реклама так званого концерту відвертого московлюба Дорна, який відбудеться в секретному місці в Києві", - пише активіст Андрій Смолій на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Компанія, яка реалізує квитки Concert.ua, не повідомляє місце проведення заходу. Тобто квитки по 500-3000 грн. продаються на невідомо який захід. Як заявив сам московський гастролер – про місце проведення повідомимо за годину.

Тепер найголовніше. Якого такого дива, після всієї гидоти, яку сказав Дорн, буде відбуватися концерт в Києві? От скажіть, якого??? Вам не здається що виступ путініста в Україна, як мінімум не є адекватним?

Наведу пару фраз цього московського прислужника: "Коли сталася сварка двох братів, усі молодші брати сказали "ні" всьому від старшого брата, хочемо усе своє. Музичні журналісти почали відшукувати українські колективи, щоб сказати, що в нас усе добре з музикою і всього достатньо…".

"Цей виступ називається "не потрапити в халепу". Я тоді подумав, що треба вийти з тризубом, щоб ніхто не смердів". Це на додачу до того, що ця особа не вилазить з держави-агресора.

Фактично, це такий собі Козловський, але в більших масштабах. Чому тоді концерти Козловського скасовані, а інша особа собі дозволяє їх проводити в столиці Української держави та ще й мати нахабство продавати квитки в таємне місце? Тож я останній раз закликаю організаторів піти геть з України і Києва. Від міської влади вимагаю хоч раз проявити волю і показати на чиєму ви боці – сепаратистів чи України".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...