Якою буде політика Трампа щодо РФ, - Слава Рабинович про тиск на Кремль

Саме санкції зупинили російську агресію в Україні, а в США санкції щодо Росії не залежать від особистості президента держави.

Слава Рабинович. Фото: newspile.ru

Багато в чому завдяки економічним санкціям США російську агресію "зупинили там, де зупинили"; цей курс продовжиться незалежно від того, хто очолює Білий дім. Таку думку "Обозревателю" висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, зазначають Патріоти України.

Коментуючи слова міністра закордонних справ України Павла Клімкіна про те, що США готові приєднатися до тиску на Росію, фінансист зауважив: "Що має на увазі Клімкін, я не знаю, тому що він спілкувався з Трампом, а не я".

У той же час він нагадав про те, що "в останні три роки Сполучені Штати здійснювали досить сильний тиск на Росію і зупинили російську агресію там, де зупинили. Путін зупинився в Україні там, де зупинився, тільки завдяки санкціям".

"Його інстинкт самозбереження включився, коли він почав розуміти, що зараз будуть включені нові і нові рівні санкцій", - додав Рабінович.

Таким чином, "не можна говорити, що санкції не працюють - вони працюють", - підкреслив він.

Фінансист також запевнив у тому, що санкції США щодо Росії не залежать від особистості президента держави. "В Америці інституціоналізм державних структур влади лежить далеко за межами будь-яких персоналій", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...