Якщо "Американаш" не пройде: Провал с Трампом может вывести Путина из равновесия и толкнуть на безумную акцию - Піонтковський

Як правильно зауважила колись пані Меркель, Путін давно живе в іншому паралельному світі.

Ілюстрація:obzor.press"Провал с Трампом может вывести Путина из равновесия и толкнуть на безумную акцию." Про це пише Андрій Піонтковський, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Кремль очень надеялся на победу Трампа на выборах в Америке, но к их сожалению этого не произойдет. Заявление Трампа раскололи даже Республиканскую партию и надеяться на победу Трампа уже не стоит.

Из-за этого Путин может отважиться на любую авантюру. Конечно, пойти на полномасштабное вторжение в Украину сейчас – это значит потянуть за собой ужесточение санкций и даже предоставление Украине летального оружия, чего так боятся в Москве.

Но кто знает, что у них там в голове, в этих кремлевских карликов? В этой ситуации они вполне могут пойти на любое безумие. Как правильно подметила когда-то госпожа Меркель, Путин давно живет в другом параллельном мире.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...