"Якщо хтось думає, що ці паскуди перестануть нам постійно брехати, то гірко помиляєтесь", - офіцер ЗСУ про російських "скрєп"

У своїх звітах бойовики не пишуть ані слова правди.

Бойовики "ЛНР". Фото: Хвиля

Майже три роки точиться війна, а й досі не перестаю дивуватись тій неадекватній надбрехливості, яка постійно ллється з уст наших "російських біснуватих захисників духовних скрєпок". Так пише офіцер Анатолій Кравчук, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель", цитуючи далі:

"Потрапив на звіт одного з професійних російських брехунів такого собі майора "ЛНР" А.Морочко, який заявив, лише вдумайтесь в ці його слова: "нами установлено, что один военнослужащий 54-й бригады, не выдержав бездушного отношения и постоянных поборов со стороны командования, после изрядного употребления спиртного расстрелял в расположении подразделения более 15 сослуживцев, семеро из которых скончались на месте, остальные с ранениями различной степени тяжести госпитализированы".

Як завжди, зателефонував по місцю і отримав справжню інфу, але вирішив написати, тому що був вражений, наскільки ж все таки чітко працює ця фантастична за своїми масштабами російська машина брехні!!!

От погляньте, в одному невеличкому реченні, але ж скільки сконцентровано та закладено різнопланових проблем, які ніби то існують, та що там існують, просто кричать криком, але їх, нажаль ніхто не чує, звісно ж окрім отих "ввічливих чоловічків", які не лише, якимось над чудовим чином "встановили", пам'ятаєте отой його Морочківський вступ: "нами встановлено…", ну так от, як бачимо і встановили, і своєчасно просигналили, аби світова громадськість ну й звісно і ті кляті Збройні Сили України врешті звернули таки увагу на ті проблеми, а тепер увага:

"не выдержав бездушного отношения" – то ж, абсолютна бездушність, яка царює в українській армії, може розглядатись читачем, як в прямому сенсі, як то відсутність відомої усім російської "богобоязнєності" серед невіруючої української націоналістичної хунти, так і в переносному смислі, як то панування неймовірно нелюдських стосунків між військовими і тут справа не лише, і навіть не стільки у стосунках між командирами та підлеглими, що ще якось можна зрозуміти, а навіть гірше, стосується військових одного рангу, тобто між солдатами, бо ж там у українців, одні лише нелюді зібрались до купи, які один одного ненавидять до того, що готові просто перестріляти і повбивати самі себе і лише присутність на Донбасі святих, чи то може напівсвятих ополченців з їх незмінно-правильним розумінням "духовних скрєп", благотворно впливає на укрів, як ото святе благословення Афонських старців на українських вурдалаків, дітей розпинаючих, тому то вони й досі один одного і не перестріляли;

"постоянных поборов со стороны командования" – але ж, окрім повального бездушшя серед хунти, там ще й царює і постійні побори, саме тому усі, повально всі офіцери командного складу української армії повертаються з АТО на мерседесах "кубіках" і лексусах, бо весь час не воюють, не під обстрілами перебувають, навіть і не гинуть зовсім, бо ніби заговорєні вони, а лише постійно і безбожно "побирають" своїх підлеглих;

"после изрядного употребления спиртного" - не питайте, чому ці українські підлеглі терплять оту бездушність у відносинах та нестерпимі побори, бо ж ніколи не зрозумієте справжньої причини, звісно, якщо ви не росіянин, або якщо у вас ну хоча б немає шматочку отої широкої російської душі, яку жодним розумом, чи то "умом нє понять". Так от, єдина причина, по якій вони й досі один одного не перестріляли, так це постійне і непробудне п'янство. Так-так постійне, але оцей хлопчина, що всіх "розстріляв", на цей раз просто трохи лоханувся і знаєте чому? Та тому що він, як було встановлено отим провідцем, чи то "донбаським старцем" Морочко, ніби він сам бухав з отим стрільцем, та не лише просто побухав, а на цей раз бухнув по російськи, з розмахом, тобто "ізрядно", саме тому за версією Морочки і вчинив стрілянину;

"расстрелял в расположении подразделения более 15 сослуживцев" - перше слово - розстріляв, що просто наводить на жах. Оце бендерівці "бездушні" витворяють, бо ж якщо навіть своїх валять пачками, по п'ятнадцять зразу в ряд, то що ж говорити про оте нещасне, але мирне "населення Донбасу". Але ж згодом виявляється що "розстріляв", це не означає убив, бо ж лише у замороченого власною брехнею Морочки, після розстрілу люди здатні спокійнісінько встати та й піти далі бухати, ну звісно не всі, бо ж семеро з них так і не піднялись, чи то з перепою, чи то після того страшного розстрілу, це мабуть вже трошки пізніше, але неодмінно теж встановить Морочка, але ж лише після чергового стакану ні, не горілочки, чистенької та прозорої немов сльоза козака, що від гіркої долі тихенько скотиться по суровій щоці його, над тілом загиблого в бою побратима, ні, бо ж москалі ті лише смердючу брагу спроможні глушити, тому їх з України й віками не вигнати було, бо в своїй Росії й досі, живуть вони ніби серед дикунів у середньовіччі за частоколами високими ховаючись, у халупах старих мешкаючи, з брагою мутної не розставаючись, такою ж мутною, як і їх душі бісові та гнилою капустою іноді її закусуючи, але це так маленький відступ, так би мовити, невеличкий екскурс в культурне "наслєдіє Руського міру", що "афігітельной культурой зовйотся" цього брехливого бидла, яку вони нам віками несуть на списах та насаджують виключно мечем та вогнем.

І останнє, якщо хтось думає, що ці паскуди перестануть нам постійно брехати будь де і за будь що, то гірко помиляєтесь, бо ж в них уся їх сутність є бісовою, а тому й брехня для них є не лише зброєю, а нажаль це їх справжнє брехливе бісове єство, бо ж нагадаю, "їх батько є брехун і батько брехні" (Іоана 8:44).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...