Якщо не говорити про Анну Ярославну, то візит Путіна до Франції можна назвати послугою Макрону, - експерт

Олександр Данилюк вважає, що зустріч Путіна з Макроном в розпал парламентської передвиборчої кампанії є послугою Макрону та його новоспеченій політичній партії.

В.Путін і Е.Макрон. Фото: BBC.com.Візит президента РФ В. Путіна до Парижу був послугою для новообраного президента Франції Е. Макрона і його партії. Таку думку у Фейсбуці висловив політичний експерт Олександр Данилюк, передають Патріоти України.

«Український політичний аналіз зустрічі Макрона з Путіним здійснюється винятково через призму історичної приналежності Анни Ярославни.

В той же час найбільш важливим в візиті Путіна до Франції є те, що такий візит в розпал парламентської передвиборчої кампанії фактично був послугою Макрону та його новоспеченій політичній партії», - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...