Якщо парламент ліквідує ракову пухлину, яку придумав ще Азаров, то 50% "податкової реформи" вже зроблено - блогер

Сьогодні у ВР не вистачило голосів для повернення в Україну податкової поліції, в результаті довелося шукати компромісне рішення і вносити поправки в законопроект.

Податкова міліція. Ілюстрація:iPress.ua

Відомий український блогер та економіст Тарас Загородній заявив про те, що, напевно, кожен, хто сьогодні слухав народних депутатів - прихильників збереження податкової поліції, не встигав міняти носові хусточки, витираючи сльози розчулення. Про це Загородній пише на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Когда слушал сегодня народных депутатов - сторонников сохранения налоговой милиции, то не успевал менять носовые платочки, вытирая слёзы умиления.

Узнал, что такой концентрации умных, порядочных людей, которые готовы день и ночь думать о народе, нет ни в одном государственном органе.

Когда я услышал, что спецподразделение "Фантом" безжалостно борется с контрабандой на границе с ДНР и ЛНР, то поток слёз умиления уже ничто не могло остановить.

В общем, если парламент ликвидирует эту раковую опухоль, которую придумал Азаров, то считайте, что 50% "налоговой реформы" уже сделано. И бизнес начнет наконец тратить больше времени на создание рабочих мест, а не на защиту от набега этих бездельников" - написав він.

«Після перегляду засідання парламенту дізнався, що такої концентрації розумних, порядних людей, які готові день і ніч думати про народ, немає ні в одному державному органі», - цитує блогера replyua.net.

«Коли я почув, що спецпідрозділ« Фантом »безжально бореться з контрабандою на кордоні з« ДНР »і« ЛНР », то потік сліз розчулення вже ніщо не могло зупинити», - іронізує Тарас Загородній. За його словами, якщо парламент ліквідує цю ракову пухлину, яку придумав ще Микола Азаров, то вважайте, що 50% «податкової реформи» вже зроблено і бізнес почне нарешті витрачати більше часу на створення робочих місць, а не на захист від набігу цих нероб.

Нагадаємо, що сьогодні у Верховній Раді не вистачило голосів для повернення в Україну податкової поліції, в результаті довелося шукати компромісне рішення і вносити поправки в законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування спадщини)", прибравши скандальний розділ про повернення Податкової поліції .

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...