"Якщо після підпалу "Інтера" не буде нормальної реакції влади, нової революції не уникнути", - Мирослав Гай

Волонтер переконаний, що люди чекають месника - "вони ще не готові стати ним самі, але вони його чекають. Маю велику надію, що народним месником стане Прокуратура".

Пожежа на "Інтері". Фото: pravda.com.ua.

Підпал офісу телеканалу "Інтер" прокоментував волонтер Мирослав Гай. На його думку інцидент - це провал влади, роботи прокуратури і Служби безпеки України. В даному випадку Гая вразила реакція суспільства, яке раділо і раділо, вимагаючи суду Лінча. Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці, передають Патріоти України.

"А я не хочу всего этого, мне надо, чтобы были уголовные дела за измену и работу на врага, чтобы были посадки и арест имущества, чтобы все было по закону. Пожар на "Интере" меня не устраивает, это провал всех ветвей власти", - написав Гай.

Для нього вражаючою стала радість окремих людей з приводу того, що сталося і пропозиції допомогти в доставці шин і бензину до офісу телеканалу, щоб наступного разу полум'я було ще більше.

"Могли погибнуть люди! Кого-то эвакуировали с крыши... Плевать. Народ ликует. И это закономерная реакция, на отсутствие нормальной работы силовых служб и судов. Реакция на отсутствие наказания и справедливости. Даже если этот поджог дело рук наемников - народ приветствует суды Линча. И виной тому, повторяю, действия нынешних властей", - резюмує волонтер.

Як повідомляли Патріоти України, на вулиці Щусєва, 23, де знаходиться офіс "Інтер", невідомі запалили шини. Поліція затримала кілька активістів.

Пізніше стало відомо від речниці столичної поліції Оксани Блищик, що в приміщення кинули "коктейль Молотова".

Деякі з працівників змогли вийти на балкони і дах, деякі залишилися в приміщенні через густий дим і погану видимість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.