Пожежа в офісі "Інтера": Активісти кинули в приміщення димову шашку (фото, відео)

Люди з плакатами скандують "Інтер" - агент Москви!", пожежа триває

Горить офіс телеканалу "Інтер". Фото: "Фейсбук"

У Києві на вулиці Щусєва, 23, де знаходиться офіс "Інтер", невідомі запалили шини. Поліція затримала кілька активістів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Еспресо.tv".

Люди тримають у руках плакати і скандують: "Інтер" - агент Москви!". На місце події вже прибули пожежники та швидка. Пожежа розпочалася у результаті вкидання у приміщення димової шашки. Незважаючи на пожежу, працівники телеканалу залишаються у приміщенні.

Нагадаємо, У лютому цього року телеканал "Інтер" потрапив під позапланову перевірку Нацради з питань телебачення і радіомовлення через трансляцію російських фільмів, а також через інцидент із нецензурною лайкою в прямому ефірі продюсера "Подробиць тижня" росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам "ЛНР/ДНР" і звільнили та депортували з України.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...