Хіти тижня. На Закарпатті згоріла церква разом зі священиком (відео)

Що стало осередком загоряння – поки невідомо, зараз пожежники здирають зі стін штукатурку, адже стіни почали тліти вже зсередини.

Пожежа на Закарпатті. Фото: скріншот з відео.

У селі Нижній Бистрий на Хустщині цієї ночі горіла будівля колишнього дитсадка. Загасивши пожежу, рятувальники знайшли тіло чоловіка 1980 року народження, передають Патріоти України.

Тліючі стіни, закопчена підлога, всередині приміщення все задимлено. Пожежа в цьому будинку сталась ще вночі. До 5 ранку вогнеборці її загасили, однак наслідки ліквідовують досі. За словами місцевих, у будинку жили два монахи. Одного, на жаль, врятувати не вдалась. Іншого – з опіками відвезли до лікарні.

Левову частку робіт з ліквідації вогню зробили пожежники, що працювали вночі, вони і витягли людей з будинку. Місцеві ж кажуть, хвилювались вже і за самих вогнеборців, які відчайдушно заходили в палаючий будинок.

Що стало осередком загоряння – поки невідомо, зараз пожежники здирають зі стін штукатурку, адже стіни почали тліти вже зсередини. Як повідомили в державній службі з надзвичайних ситуацій, площа пожежі склала більше сотні квадратних метрів. Вогонь знищив дах тa кімнати мансардного поверху. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...