Хіти тижня. Пожежа на арсеналі ЗСУ: Частина, де сталася НП, замішана у гучному скандалі (фото)

Журналіст Віталій Павловський стверджує, нібито спроба підпалу сталася у військовій частині, командира якої звинувачують у сексуальних домаганнях.

Віктор Іванів винен не тільки у сексуальних домаганнях? Ілюстрація: соцмережі.

Арсеналом, про спробу підпалу якого в четвер, 21 лютого, повідомили в Генштабі ООС, виявилася військова частина, навколо командира якої Віктора Іваніва раніше розгорівся секс-скандал з лейтенантом Валерією Сікал. Про це в Facebook пише місцевий журналіст Віталій Павловський, передають Патріоти України.

За його словами, інформація надійшла з наближених джерел. "У військовій частині с. Цвітоха А1358 на Хмельниччині сьогодні вранці було загоряння одного зі складів. Там було трохи 120 і 150 калібру. Останній арсенал, який не горів – загорівся!" – повідомив він.

За інформацією журналіста, вогонь вдалося зупинити власними силами частини, однак перевірка ВСП і СБУ ще має дати оцінку діям керівника і підлеглих, які відповідали за збереження боєприпасів

Розкрив Павловський і подробиці з минулого командира Іваніва. Як стало відомо, в 2004-2005 роках він обіймав посаду хранителя боєприпасів в Новобогданівці, де також сталася пожежа і детонація. Комісія, яка розслідувала інцидент, визнала військового винним за самоусунення від службових обов'язків, що призвело до катастрофічних наслідків.

За деякий час до пожежі в Цвітосі, Павловський також оприлюднив журнал військової частини і результати внутрішнього аудиту, в якому йдеться про виявлені порушення на суму близько 2,4 мільйонів.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...