Пожежа на арсеналі ЗСУ: Частина, де сталася НП, замішана у гучному скандалі (фото)

Журналіст Віталій Павловський стверджує, нібито спроба підпалу сталася у військовій частині, командира якої звинувачують у сексуальних домаганнях.
Віктор Іванів винен не тільки у сексуальних домаганнях? Ілюстрація: соцмережі.

Арсеналом, про спробу підпалу якого в четвер, 21 лютого, повідомили в Генштабі ООС, виявилася військова частина, навколо командира якої Віктора Іваніва раніше розгорівся секс-скандал з лейтенантом Валерією Сікал. Про це в Facebook пише місцевий журналіст Віталій Павловський, передають Патріоти України.

За його словами, інформація надійшла з наближених джерел. "У військовій частині с. Цвітоха А1358 на Хмельниччині сьогодні вранці було загоряння одного зі складів. Там було трохи 120 і 150 калібру. Останній арсенал, який не горів – загорівся!" – повідомив він.

За інформацією журналіста, вогонь вдалося зупинити власними силами частини, однак перевірка ВСП і СБУ ще має дати оцінку діям керівника і підлеглих, які відповідали за збереження боєприпасів

Розкрив Павловський і подробиці з минулого командира Іваніва. Як стало відомо, в 2004-2005 роках він обіймав посаду хранителя боєприпасів в Новобогданівці, де також сталася пожежа і детонація. Комісія, яка розслідувала інцидент, визнала військового винним за самоусунення від службових обов'язків, що призвело до катастрофічних наслідків.

За деякий час до пожежі в Цвітосі, Павловський також оприлюднив журнал військової частини і результати внутрішнього аудиту, в якому йдеться про виявлені порушення на суму близько 2,4 мільйонів.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...