Якщо у платіжці за травень не відображена субсидія: У Мінсоцполітики попередили українців про важливі зміни

​Міністерство соціальної політики України повідомляє, що в Україні йде процес перепризначення субсидій на новий період.

Про це передає прес-служба міністерства, повідомляють Патріоти України.

«Якщо в платіжці на оплату комунальних послуг за травень не відображена субсидія, хвилюватися не варто. Швидше за все, місцеве управління соціального захисту населення через велику кількість субсидіантів не встигло опрацювати інформацію - доходи за новий період, склад зареєстрованих осіб, перелік житлово-комунальних послуг і тарифи в місті, - яка необхідна для перепризначення субсидій на новий сезон», - відзначається в повідомленні. Зазначено, що субсидія обов'язково буде нарахована заднім числом, а субсідіантам рекомендується платити обов'язковий платіж за травень в такому ж розмірі, як в квітні.

Також повідомляється, що якщо раніше при розрахунку розміру субсидії враховувалися доходи за минулий календарний рік - з січня по грудень минулого року, то з 1 травня 2017 року враховуються за останні 4 квартали, що передують місяцю, з якого призначається субсидія.

«Тобто в травні-червні в процесі перепризначення українцям субсидій на новий період - 2017-2018гг - субсидіантам врахують їх доходи не за весь 2016-й рік, а за три квартали 2016 року і один квартал 2017 року. Новим субсидіантам врахують доходи за попередні чотири квартали з моменту оформлення заяви і декларації», - запевнили в Мінсоцполітики.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...