"Якщо влада не одумається і не почне думати за народ - її знесуть за лічені дні. Вже ж дуже був усім знайомий та приємний той запах палаючих шин", - активіст

Влада настільки боїться людей, що нагнала до центру Києва стільки спецпризначенців і техніки, скільки у 2013-му не було, зазначив політик.

Мітинг у Києві. Фото: соцмережі

"Ніякого Майдану не було - суто піар-акція радикальних правих сил", - громадський активіст та політик Олексій Захарченко поділився власними враженнями про вчорашній Майдан у "Фейсбуці", повідомляють Патріоти України:

"Коротко про сьогоднішній "Майдан":

1. Ніякого Майдану не було - суто піар-акція радикальних правих сил.

2. Влада настільки боїться людей, що нагнала стільки спецпризначенців і техніки, скільки у 2013-му не було. Правда скажу, що вони сьогодні були чемними.

3. Було багато простих людей, які, як і ми, прийшли згадати початок Революції Гідності. Так от всі вони в розмовах жалілися на життя, зраду революції та кляли владу, висловлювались про готовність повторити Майдан.

4. Добре, що хоч трохи попсували майно Сбербанку та ніби офісу Медведчука (якщо то не його офіс - дуже не добре).

5. Якщо влада не одумається і не почне думати за народ - її знесуть за лічені дні. Вже ж дуже був усім знайомий та приємний той запах палаючих шин.

Далі буде...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...