Яку Україну будували 25 років: У меня такое ощущение, что мы живем на разных планетах, - блогер

У нас можливість розвитку є лише в суддів, прокурорів та їхніх дітей, оскільки нормальне життя всієї маси населення - це загроза для такої "еліти".

Олексій Крол. Фото: соцмережі

Ми мали 25 років на те, щоб збудувати сильну та незалежну країну. Проте результати щось не тішать: фактично суспільство не значно багатше, ніж у період витоків державності. Патріоти України наводять текст блогу Олексія Крола (далі - мовою оригіналу):

Ощущение, что мы живем на разных планетах.

Общался недавно с товарищем из США, молодой парень 30 летний отслужил пару лет в ВМФ США. Говорит: - купил дом в округе Колумбия 300 кв.м в кредит, "аж" под 3% годовых!!
Молодой парень может себе позволить начать строить свою жизнь в своем доме, заводить семью из много много деток и развиваться.
И у нас, развиваться могут только судьи, прокуроры и их дети (согласно действующему законодательству первоочередники на приобретение квартиры от государство, это судьи и прокуроры) и так во всем.
Нормальная человеческая жизнь всей массы - это угроза для такой "элиты". Поэтому нас во всем нае..... , безвиз, реформы, борьба с коррупцией и светлое будущее.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...