Януковичу щось приснилося, а наші «зрадофіли» підхопили, - Карл Волох

Заяви президента-втікача - повна нісенітниця, і не варті, щоб їх обговорювали.

Віктор Янукович. Фото: 112 Україна.

Відомий громадський активіст і блогер Карл Волох на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що в міру наближення процесу про держзраді президента-втікача Віктора Януковича посилюється потік марень від втікачів з дискредитації керівників Майдану і постмайданної влади, передають Патріоти України.

Цього разу сам Янукович заявив про намір передати українським правоохоронним органам якісь свідчення, що розстріл на Майдані нібито влаштували Андрій Парубій з Олександром Турчиновим.

«Насправді, вся ця нісенітниця на заслуговувала б ніякої реакції, якби не впевненість, в тому, що посіпаки з'їхавших з котушок «зрадофілів» будуть на повному серйозі її обговорювати і поширювати, як регулярно робили до цього зі смердючими вкиданнями Медведчука і Портнова», - написав Карл Волох в Facebook.

Відзначимо, що днями екс-президент Янукович заявив, що у нього є секретні докази про нібито причетність нинішньої влади України до розстрілу майданівців. Свій погляд Янукович зупинив на Турчинові і Парубієві. При цьому, Янукович забажав, щоб його нові докази розглянули міжнародні організації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд... активні напрямки, Східна операційна зона - Костянтин Машовець

четвер, 9 травень 2024, 5:00

1. Куп'янський напрямок... Противник продовжує наступальні дії з метою виходу до бар'єрного рубежу по річці Оскіл на ділянці між Куп'янськом та Боровою. Зокрема: . - Передові підрозділи перегрупованого в район с.Синьківка 7-го окремого мотострілецьког...

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...