Японці створили найшвидший електрокар у світі

​У вересні на Франкфуртському автосалоні японська компанія Aspark представить найшвидший в світі електромобіль, розробка якого триває три роки.

Електрокар має назву Owl («Сова»), а його корпус виготовлений з надлегкого вуглецевого волокна, повідомляють Патріоти України з посиланням на Motor1.

Планується, що електромобіль зможе розганятися до 100 км / год менше, ніж за дві секунди. Отже, японський електрокар буде швидше, ніж електромобіль Tesla Model S (2,27 секунди) і бензиновий автомобіль Dodge Challenger SRT Demon (2,3 секунди).

Втім, поки не відомо, чи стане японська розробка серійним автомобілем, або ж просто залишиться концептом.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...