Яструби Путіна: Навіщо путінській Росії конфлікт з країною НАТО

Можна не сумніватися, що провокації за участю російських військових літаків продовжаться, і Туреччина зіб'є один або два літаки, після чого Москва негайно оголосить Анкарі війну, бо тільки нею можна буде пояснити населенню причини погіршення життя в Росії

Ілюстрація:ipress.ua

Російський літак знову порушив повітряний простір Туреччини. На цей раз він не був збитий, але Москва отримала попередження про майбутні "наслідки". Що це означає, і наскільки високою є загроза російсько-турецької війни, розповів Олександр Сотник для Апострофа, передають Патріоти України.

Російський пропагандист Сергій Доренко вже озвучив захопленим голосом солодку мрію Кремля: "Ми влітаємо у війну з Туреччиною". Вони - влітають. Як яструби. А оплачувати мілітаристські фантазії агресивних авантюристів буде доручено населенню.

Так само як і гинути на "російсько-турецьких фронтах". Дочок "верховного головнокомандуючого" ви не побачите ні в окопах, ні в медсанбатах. Так само як і синів скандального Чайки (викритого в корупції генпрокурора РФ, - ред.).

"Путін - це гарантована війна", - сказав якось мені в одному з інтерв'ю політолог Андрій Піонтковський. І це - абсолютна правда. Його агресія розвивається логічно, по спіралі. Грузія, Україна, "тренування" в Сирії і, нарешті, бажане зіткнення з Туреччиною.

Чому бажане? Тому що Туреччина - учасник блоку НАТО. Тому, з цією країною планується воювати, як зі своєрідним "буфером" між Кремлем і північноатлантичним блоком.

У пропагандистській риториці негайно з'являться словосполучення про "могутність великої Росії, яка воює з загниваючим Заходом", бо тільки путінська Росія "здатна протистояти бездуховній Америці і Європі, повертаючи собі роль другого політичного полюса".

Путін давно марить ідеєю повернення до "двополярного світу", і він неодмінно спробує реалізувати свої печерні фантазії, що беруть витоки в кабінетах комуно-чекістського агітпропу минулого століття.

Можна не сумніватися, що провокації за участю російських військових літаків продовжаться, і одного разу Туреччина зіб'є ще один борт. Або два, що вже не матиме значення: Москва негайно оголосить Анкарі війну. Адже тільки нею можна буде пояснити населенню причини погіршення життя в Росії.

Під гуркіт канонади найзручніше оголосити і воєнний стан, остаточно "закрутивши політичні гайки" і оголосивши полювання на противників режиму. Кадировські стрільці вже дивляться на опозиціонерів крізь приціли снайперських гвинтівок, і їм потрібна тільки виразна команда, щоб натиснути на спускові гачки.

Так що чекісти просто так не підуть. Вони ще поп'ють крові у власного населення, не забувши потріпати нерви Заходу за допомогою зіткнення з Туреччиною.

Нас очікує рішуча сутичка між догнивають трупом "совка" і цивілізацією XXI століття, в якій вже немає місця для кривавого мерця. Але вбити осиковий кілок у його напівзотлілу тушу, уникнувши втрат, уже, на жаль, не вийде: світ надто довго спостерігав за процесом цього розкладання з позицій байдужості і невтручання. І за цю дурну відстороненість теж доведеться заплатити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Електропідстанції більше немає: Дрони атакували Бєлгородську область (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 12:41

У Бєлгородській області безпілотники атакували і спалили електропідстанцію, яку використовували російські війська. Про це український волонтер Сергій Стерненко повідомив у Мережі 7 травня, передають Патріоти України. "БНР, невідомі люди вашими дронами ...

І зараз, і раніше я попереджав, що ставка на перемовини у цій війні є хибною, - Портников

вівторок, 7 травень 2024, 12:27

"Я постійно зустрічаюсь із коментарями, в яких мене звинувачують у бажанні "воювати до останнього українця", дискредитації ідеї перемовин тощо. Тому хочу чітко викласти свою позицію", - пише оглядач Віталій Портников на своїй сторінці у соцмережі "Фейс...