Яструби Путіна влітають у війну з Туреччиною, - російський журналіст

Путін давно марить ідеєю повернення до "двополярного світу", і він неодмінно спробує реалізувати свої печерні фантазії, вважає Саша Сотник.

Військовий конфлікт з Туреччиною може стати наступним етапом кремлівської пропаганди "потуг великої Росії". Ілюстрація:Anadolu Agency

Російський пропагандист Сергій Доренко вже озвучив захопленим голосом солодку мрію Кремля: "Ми влітаємо у війну з Туреччиною". Вони - влітають. Як яструби. А оплачувати мілітаристські фантазії агресивних авантюристів буде доручено населенню. Так само як і гинути на "російсько-турецьких фронтах". Дочок "верховного головнокомандуючого" ви не побачите ні в окопах, ні в медсанбатах. Так само як і синів скандального Чайки. Про це пише Саша Сотник для Апострофа, зазначають Патріоти України.

"Путін - це гарантована війна", - сказав якось мені в одному з інтерв'ю політолог Андрій Піонтковський. І це - суща правда. Його агресія розвивається логічно, по спіралі. Грузія, Україна, "тренування" в Сирії і, нарешті, бажане зіткнення з Туреччиною. Чому бажане? Тому що Туреччина - учасник блоку НАТО." - пише Сотник.

Очевидно, з цією країною планується воювати, як зі своєрідним "буфером" між Кремлем і північноатлантичним блоком. У пропагандистській риториці негайно з'являться словосполучення про "потугу великої Росії, яка воює з загниваючим Заходом", бо тільки путінська Росія "здатна протистояти бездуховній Америці і Європі, повертаючи собі роль другого політичного полюса".

Путін давно марить ідеєю повернення до "двополярного світу", і він неодмінно спробує реалізувати свої печерні фантазії, що беруть витоки в кабінетах комуно-чекістського агітпропу минулого століття.

Можна не сумніватися, що провокації за участю російських військових літаків продовжаться, і одного разу Туреччина зіб'є ще один борт. Або два, що вже не матиме значення: Москва негайно оголосить Анкарі війну. Адже тільки нею можна буде пояснити населенню причини погіршення життя в Росії.

Під гуркіт канонади найзручніше оголосити і воєнний стан, остаточно "закрутивши політичні гайки" і оголосивши полювання на противників режиму. Кадировські стрільці вже дивляться на опозиціонерів крізь приціли снайперських гвинтівок, і їм потрібна тільки виразна команда, щоб натиснути на спускові гачки.

Так що чекісти просто так не підуть. Вони ще поп'ють крові у власного населення, не забувши потріпати нерви Заходу за допомогою зіткнення з Туреччиною.

Нас очікує рішуча сутичка між догнивають трупом "совка" і цивілізацією XXI століття, в якій вже немає місця для кривавого мерця. Але вбити осиковий кілок у його напівзотлілу тушу, уникнувши втрат, уже, на жаль, не вийде: світ надто довго спостерігав за процесом цього розкладання з позицій байдужості і невтручання. І за цю дурну відстороненість теж доведеться заплатити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...