Яценюк не знайшов в собі сили вибачитися перед народом, лише нахвалював себе "всемогутнього", - Томенко

Український політик зізнався, що бажав почути розповідь екс-глави уряду про власні помилки, але був розчарований.

Арсеній Яценюк. Фото: rian.com.ua.

"У Яценюка був шанс в останній промові, в статусі прем"єр-міністра, не лише вкотре похвалити себе "всемогутнього й улюбленого", а й ВИБАЧИТИСЯ ЗА ПОМИЛКИ ТА ЗА БІДНІСТЬ І ДЕМОРАЛІЗАЦІЮ СУСПІЛЬСТВА, яка залишається за результатами діяльності його двох урядів", - написав Микола Томенко у своєму блозі на Обозреватель, передають Патріоти України.

Натомість, дива не сталося. Яценюк вкотре розповів, як врятував народ та Україну та пожалівся на аморальність нинішньої політики, яка не зрозуміла й не прийняла його моральності. Згодом виклав програму подальших дій з претензією не так на посаду майбутнього Президента, як на статус Месії.

І найцинічніше - тричі звернувся до Бога, і дав зрозуміти, що окрім Яценюка та Господа, нам не має на кого сподіватися. І от я думаю, що гірше для України, коли при владі дурні чи самозакохані неадеквати!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 0:55

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...

Торгова війна США проти Китаю розпочалася. Це призведе до ще більшого зближення Китаю та РФ, - економіст Олексій Кущ

понеділок, 13 травень 2024, 0:30

"Після всіх візитів до Пекіна міністра фінансів США Джанет Йеллен та держсекретаря Блінкена, коли Китаю ввічливо запропонували скоротити «надлишкові виробничі потужності», Китай відповів амбітною програмою "нових продуктивних сил", - пише економіст Оле...