"Секс-туризм і територія для бомжів": Український політик обурений тим, на що перетворився Хрещатик (фото)

Микола Томенко також висловив здивування тим, що Хрещатик регулярно перекривають, хоча культурних заходів для киян та гостей столиці зазвичай при цьому не проводять.

У Києві вже не так, як раніше? Ілюстрація: Фейсбук.

"Місія “ХРЕШАТИКА ВІД КЛИЧКА»: секс-туризм і територія для бомжів. Нещодавно описував свої враження від стародавнього Подолу, де влада вирішила встановити качелі-каруселі і НАВІЩОСЬ перекрити Сагайдачного", - пише український політик Микола Томенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Нині про враження від Майдану Незалежності та Хрещатика в неділю. В переході Майдану Незалежності кількість бомжів зросла в геометричній прогресії і відповідно запах та атмосфера ЩЕ ТА.

Вільний від авто Хрещатик, на якому ЖОДНОГО організованого заходу для дітей чи туристів, окрім реальної ковзанки, бо на ожеледицю поки ніхто не відреагував. Під вечір тут збільшиться кількість гостей із Туреччини та інших братських країн, які приїхали у місто секс-туризму. Учора, як розповіли мені журналісти з Хрещатика, 26 у День пам‘яті жертв Голодомору тут на Хрещатику відзначили дискотекою.

У мене питання до команди Кличка: ДЛЯ КОГО і ДЛЯ ЧОГО ви перекриваєте ХРЕЩАТИК, коли там НЕ МАЄ ЖОДНОГО ОРГАНІЗОВАНОГО ЗАХОДУ ні для киян, ні для гостей столиці?!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...